Så kom sommeren endelig og solen skinner dejligt på os alle sammen. Ude i haven er havestolene sat frem og bliver allerede flittigt brugt. Vinteren bød på en lang række oplevelser for de unge. – ikke mindst har der været gang i kæresteriet for en del af dem. – Men som det så ofte sker, bliver kæresterne hurtigt skiftet ud, og det er jo helt naturligt for unge i teenager alderen...

Lalandia var vores mest populære aktivitet i de kolde måneder, men vi var også på shopping ture, biografture, køre gokart, safari i Knuthenborg og i Tyskland, hvor vi var i Hansapark. Rigtig gode oplevelser, værd at mindes.

Midt i december afholdte vi traditionel jul for de unge med alt hvad der hører sig til – risalamande, julesalmer- og sange og selvfølgelig en masse gaver til alle.

I vinterferien gik turen til Italien hvor vi oplevede en massse. B.la. Colosseum og sct. Peterskirken hvor kun få af dem havde mod til at komme helt op i spirret og se Rom oppefra. Take Care drengene hyggede sig utrolig meget, og fik i den grad styrket det sociale bånd.

Påske ferien gik på held og snart begyndte alle at spejde længselsfuldt efter forårets komme med planlagte ture og anden aktivitet. Vi var bl.a. en smut forbi Stevns klint. Alle nød den skønne natur og fantastiske udsigt ud over den stejle klint. Det galt om at holde tungen lige i munden ned af den smalle trappe til stranden. Museet var virkeligt interessant, her kunne man suge til sig af viden om levevis i gamle dage.

God sommer til alle